MITÄ:

KENELLE:

MISSÄ:

MILLOIN:

JÄRJESTÄJÄT:

IT-ALAN REKRYTOINTIMESSUT

IT-ALAN OPISKELIJOILLE JA TYÖNANTAJILLE

AGORA, MATTILANNIEMI 2, JYVÄSKYLÄ

5.-6.11.2024 klo 10-16

IT-TIEDEKUNTA SEKÄ AINEJÄRJESTÖT DUMPPI, LINKKI, ALGO JA COGITO

DuunIT-messut 2024

DuunIT-messut ovat Jyväskylän alueen suurimmat IT-alan rekrytointimessut, jotka järjestetään Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan ja sidosainejärjestöjen toimesta ti-ke 5.-6.11.2024 Mattilanniemen Agora-rakennuksen aulassa. Messut ovat kaksipäiväiset, ja kunakin päivinä tavattavissa ovat eri IT-alan työnantajat. Osallistua kannattaa siis molempina päivinä!

Yrityksille

Etsitkö yritykseesi IT-alan ammattilaisia?

Messuilla pääset tutustumaan IT-alan kandi- ja maisterivaiheen opiskelijoihin sekä jatko-opiskelijoihin. Opiskelijoissamme on myös paljon alanvaihtajia, joilla on aiempaa osaamista ja työkokemusta eri aloilta.

IT-tiedekunnassa opiskelee tietojärjestelmätieteen, tietotekniikan, tieto- ja ohjelmistotekniikan (DI), teknologiajohtamisen (DI), koulutusteknologian, kognitiotieteen, kyberturvallisuuden sekä turvallisuuden ja strategisen analyysin opiskelijiota.

Lisäksi olemme kutsuneet messuille IT-alan osaajia myös mm. Jyväskylän ammattikorkeakoulusta (JAMK).

Etsiikö yrityksesi yhteistyökumppania?

Haluaako yrityksesi tutustua informaatioteknologian tiedekunnassa tehtävään tutkimukseen? Informaatioteknologian tiedekunta esittelee lyhyesti yhteistyömahdollisuuksiaan aamuisin ennen DuunIT-messujen aukeamista. Tarkoituksena on, että yritykset, organisaatiot sekä tiedekunnan tutkijat saavat mahdollisuuden jakaa yhteisiä tutkimusintressejään sekä verkostoitua.


Infopaketit

Lataa alta vuoden 2024 infopaketti messuja koskien! Julkisen sektorin toimijoille ja yrityksille kullekin on omat infopakettinsa.

Yrityksille
Julkisen sektorin toimijoille

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisesta vuoden 2024 messuille ilmoitetaan myöhemmin.

Opiskelijoille

Etsitkö työpaikkaa? Kiinnostaisiko oman alan harjoittelupaikka? Onko gradun aihe vielä auki? DuunIT-messuilla sinulla on upea tilaisuus etsiä vastausta näihin kysymyksiin sekä löytää erinomaisia kontakteja omalle alallesi.

Työnantajat haluavat kuulla sinusta. Tule tutustumaan heihin ja kertomaan mitä olet opiskellut, mikä sinua kiinnostaa ja mitä haluaisit oppia.

Työnantajilta saat myös arvokasta tietoa erilaisista IT-alan työtehtävistä ja niihin vaadittavasta osaamisesta.

Yritykset ovat tavattavissa molempina päivinä 10-16 Agoran aulassa etsien tulevaisuuden osaajia - kuten juuri sinua! Saavu rohkeasti esittäytymään, ja saatat päätyä vaikka työhaastatteluun! Tule löydetyksi!

Info

Messupaikka sijaitsee Jyväskylän yliopiston Agora-kampuksella osoitteessa Mattilanniemi 2, Jyväskylä. Messualue avautuu heti pääovien sisäänkäynnistä aulatilaan.

Jyväskylän paikallisliikenteen bussit 5, 5k 20 ja 26 pysähtyvät Mattilanniemessä Agora-kampuksen ovien vieressä.

Mikäli saavut autolla, niin voit pysäköidän Agoran edessä olevalle parkkipaikalle. Parkkitilaa löytyy lisää muun muassa Lutakon aukiolta P-Paviljonki 1:sta, 2:sta ja Vapaudenkatu 35:sta P-Cygnaueksesta noin 15min kävelymatkan päästä Agorasta.

Matkakeskuksesta kävelymatka Agora-kampukselle on noin. 20min kaukoliikenteen ja junien latureilta. Helpoin kävelyreitti Matkakeskus - Lutakon aukio – rantaraitti - Agora.

Agorasta löytyvä Semman Piato-ravintola tarjoaa lounasta klo 10.30-16.30.

Messujen näytteilleasettajat syksyllä 2023

Tiistai 7.11.
accenturen logo, joka on samalla linkki airbusin logo, joka on samalla linkki ceilin logo, joka on samalla linkki innofactorin logo, joka on samalla linkki istekin logo, joka on samalla linkki jamixin logo, joka on samalla linkki jyu:n logo, joka on samalla linkki kelan logo, joka on samalla linkki maanmittauslaitoksen logo, joka on samalla linkki magisterin logo, joka on samalla linkki mehiläisen logo, joka on samalla linkki meikon logo, joka on samalla linkki nokian logo, joka on samalla linkki nortalin logo, joka on samalla linkki opinsysin logo, joka on samalla linkki patrian logo, joka on samalla linkki pv:n logo, joka on samalla linkki samlinkin logo, joka on samalla linkki siilin logo, joka on samalla linkki tieran logo, joka on samalla linkki twodayn logo, joka on samalla linkki veikkauksen logo, joka on samalla linkki
Keskiviikko 8.11.
accountorin logo, joka on samalla linkki atostekin logo, joka on samalla linkki cinian logo, joka on samalla linkki combitechin logo, joka on samalla linkki deloitten logo, joka on samalla linkki digian logo, joka on samalla linkki edufuturan logo, joka on samalla linkki EV:n logo, joka on samalla linkki ey:n logo, joka on samalla linkki huldin logo, joka on samalla linkki jyu:n logo, joka on samalla linkki kpmg:n logo, joka on samalla linkki landisgyrin logo, joka on samalla linkki netumin logo, joka on samalla linkki nordean logo, joka on samalla linkki pinjan logo, joka on samalla linkki sitowisen logo, joka on samalla linkki solitan logo, joka on samalla linkki tietoevryn logo, joka on samalla linkki traficomin logo, joka on samalla linkki työelämätaitojen logo, joka on samalla linkki Verohallinnon logo, joka on samalla linkki wapicen logo, joka on samalla linkki yritystehtaan logo, joka on samalla linkki

Ota yhteyttä!

Messuja koskevat tiedustelut ja kysymykset voit ohjata seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:

duunit-messut@jyu.fi

Tiimi

Ainejärjestöjen edustajat

Anni Koivunen, Projektipäällikkö

Tuukka Tauru, Apulaisprojektipäällikkö

Tiedekunnan edustajat

Katja Tynkkynen


Informaatioteknologian tiedekunta

Linkki Jyväskylä ry Dumppi ry Algo ry Cogito ry