MITÄ:

KENELLE:

MISSÄ:

MILLOIN:

JÄRJESTÄJÄT:

IT-ALAN REKRYTOINTIMESSUT

IT-ALAN OPISKELIJOILLE JA TYÖNANTAJILLE

AGORA, MATTILANNIEMI 2, JYVÄSKYLÄ

7.-8.11.2023 klo 10-16

IT-TIEDEKUNTA SEKÄ AINEJÄRJESTÖT DUMPPI, LINKKI, ALGO JA COGITO

DuunIT-messut 2023

IT-alan rekrytointimessut DuunIT järjestetään 7.- 8.11.2023 Agorassa, Jyväskylässä.

Yrityksille

Etsitkö yritykseesi IT-alan ammattilaisia?

Messuilla pääset tutustumaan IT-alan kandi- ja maisterivaiheen opiskelijoihin sekä jatko-opiskelijoihin. Opiskelijoissamme on myös paljon alanvaihtajia, joilla on aiempaa osaamista ja työkokemusta eri aloilta.

IT-tiedekunnassa opiskelee tietojärjestelmätieteen, tietotekniikan, tieto- ja ohjelmistotekniikan (DI), teknologiajohtamisen (DI), koulutusteknologian, kognitiotieteen, kyberturvallisuuden sekä turvallisuuden ja strategisen analyysin opiskelijiota.

Lisäksi olemme kutsuneet messuille IT-alan osaajia myös mm. Jyväskylän ammattikorkeakoulusta (JAMK).


Infopaketit

Lataa alta vuoden 2023 infopaketti messuja koskien! Julkisen sektorin toimijoille ja yrityksille kullekin on omat infopakettinsa.

Yrityksille
Julkisen sektorin toimijoille

Ilmoittautuminen

Yleinen ilmoittautuminen messuille alkaa ke 6.9. klo 10 ja päättyy 31.10. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä lomake, johon löytyy linkki tämän kappaleen alapuolelta ilmoittautumisen ollessa voimassa. Huom! Messupaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautua kannattaa ajoissa.

Opiskelijoille

Etsitkö työpaikkaa? Kiinnostaisiko oman alan harjoittelupaikka? Onko gradun aihe vielä auki? DuunIT-messuilla sinulla on upea tilaisuus etsiä vastausta näihin kysymyksiin sekä löytää erinomaisia kontakteja omalle alallesi.

Työnantajat haluavat kuulla sinusta. Tule tutustumaan heihin ja kertomaan mitä olet opiskellut, mikä sinua kiinnostaa ja mitä haluaisit oppia.

Työnantajilta saat myös arvokasta tietoa erilaisista IT-alan työtehtävistä ja niihin vaadittavasta osaamisesta.

Yritykset ovat tavattavissa molempina päivinä 10-16 Agoran aulassa etsien tulevaisuuden osaajia - kuten juuri sinua! Saavu rohkeasti esittäytymään, ja saatat päätyä vaikka työhaastatteluun! Tule löydetyksi!

Info

Messupaikka sijaitsee Jyväskylän yliopiston Agora-kampuksella osoitteessa Mattilanniemi 2, Jyväskylä. Messualue avautuu heti pääovien sisäänkäynnistä aulatilaan.

Jyväskylän paikallisliikenteen bussit 5, 5k 20 ja 26 pysähtyvät Mattilanniemessä Agora-kampuksen ovien vieressä.

Mikäli saavut autolla, niin voit pysäköidän Agoran edessä olevalle parkkipaikalle. Parkkitilaa löytyy lisää muun muassa Lutakon aukiolta P-Paviljonki 1:sta, 2:sta ja Vapaudenkatu 35:sta P-Cygnaueksesta noin 15min kävelymatkan päästä Agorasta.

Matkakeskuksesta kävelymatka Agora-kampukselle on noin. 20min kaukoliikenteen ja junien latureilta. Helpoin kävelyreitti Matkakeskus - Lutakon aukio – rantaraitti - Agora.

Agorasta löytyvä Semman Piato-ravintola tarjoaa lounasta klo 10.30-16.30.

Messujen näytteilleasettajat syksyllä 2023

Tiistai 7.11.
accenturen logo, joka on samalla linkki ceilin logo, joka on samalla linkki innofactorin logo, joka on samalla linkki jamixin logo, joka on samalla linkki kelan logo, joka on samalla linkki maanmittauslaitoksen logo, joka on samalla linkki magisterin logo, joka on samalla linkki mehiläisen logo, joka on samalla linkki meikon logo, joka on samalla linkki nokian logo, joka on samalla linkki nortalin logo, joka on samalla linkki opinsysin logo, joka on samalla linkki patrian logo, joka on samalla linkki pv:n logo, joka on samalla linkki samlinkin logo, joka on samalla linkki siilin logo, joka on samalla linkki twodayn logo, joka on samalla linkki veikkauksen logo, joka on samalla linkki
Keskiviikko 8.11.
accountorin logo, joka on samalla linkki atostekin logo, joka on samalla linkki cinian logo, joka on samalla linkki combitechin logo, joka on samalla linkki deloitten logo, joka on samalla linkki digian logo, joka on samalla linkki edufuturan logo, joka on samalla linkki ey:n logo, joka on samalla linkki jyu:n logo, joka on samalla linkki kpmg:n logo, joka on samalla linkki netumin logo, joka on samalla linkki pinjan logo, joka on samalla linkki sitowisen logo, joka on samalla linkki tietoevryn logo, joka on samalla linkki traficomin logo, joka on samalla linkki työelämätaitojen logo, joka on samalla linkki wapicen logo, joka on samalla linkki yritystehtaan logo, joka on samalla linkki

Ota yhteyttä!

Messuja koskevat tiedustelut ja kysymykset voit ohjata seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:

duunit-messut@jyu.fi

Tiimi

Ainejärjestöjen edustajat

Heta Parikka, Projektipäällikkö

Niko Palkio, Projektipäällikkö

Tiedekunnan edustajat

Eija Hatanpää

Katja Tynkkynen


Informaatioteknologian tiedekunta

Linkki Jyväskylä ry Dumppi ry Algo ry Cogito ry