MITÄ:

KENELLE:

MISSÄ:

MILLOIN:

MIKSI:

IT-ALAN REKRYTOINTIMESSUT

KAIKILLE IT-ALASTA KIINNOSTUNEILLE

VIRTUAALITOTEUTUS BRELLASSA

16.2.2022 Klo. 10-17

KOSKA TULEVAISUUS VAATII OSAAJIA

DuunIT-messut 2022

DuunIT-messut ovat Jyväskylän alueen suurimmat IT-alan rekrytointimessut. Jyväskylän Yliopiston IT-tiedekunnan järjestämät messut pidetään etätoteutuksena Brella-alustalla keskiviikkona 16.2.2022.

Brellaan pystyy nyt liittymään seuraavasta linkistä: https://next.brella.io/join/DuunIT2022

Liittymiskoodi: DuunIT2022

Liittyminen on nopeaa ja yksinkertaista, mutta mikäli kaipaat lisäohjeistusta alustalle liittymiseen ja messupaikan tutkimiseen, löydät niitä tästä moniviestimen tallenteesta: https://m3.jyu.fi/jyumv/ohjelmat/it/muut/duunit-messujen-brella-info-8-2.2022/tallenne

Klikkaa itsesi Facebook-tapahtumaan tästä!

Yrityksille

Etsitkö yritykseesi IT-alan ammattilaisia?

Tule löytämään heidät Keski-Suomen suurimmilta IT-alan rekrytointimessuilta!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Alla lisätietoa:

DuunIT-rekrytointimessut järjestetään jo kuudetta kertaa, tällä kertaa virtuaalisesti Brellassa.

Messupaikalla pääset tapaamaan kandi- ja maisterivaiheen opiskelijoita, joilla on monipuolista it-alan osaamista opintojen sekä harrastuneisuuden kautta! Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunta kouluttaa asiantuntijoita seitsemässä eri tutkinto-ohjelmassa. Messuilla on mahdollista siis tavata niin tietojärjestelmätieteen, tietotekniikan, kyberturvallisuuden, koulutusteknologian, tieto- ja ohjelmistotekniikan (DI), kognitiotieteen kuin turvallisuuden ja strategisen analyysin osaajia.

Tapahtuman pääasiallisena kohderyhmänä ovat Jyväskylän alueen IT- ja kaupallisen alan yliopisto-opiskelijat. Lisäksi kohderyhmänä ovat ammattikorkeakoulun IT-alan opiskelijat sekä muut yliopisto-opiskelijat. Viime kerralla DuunIT-messuille osallistui yli 40 yritystä ja ne tavoittivat messujen viestintäkanavissa yli 2000 potentiaalista IT-alan työnhakijaa.

Opiskelijoille

Etsitkö työpaikkaa? Kiinnostaisiko oman alan harjoittelupaikka? Onko gradun aihe vielä auki? DuunIT-messuilla sinulla on upea tilaisuus etsiä vastausta näihin kysymyksiin sekä löytää erinomaisia kontakteja omalle alallesi.

Olit sitten etsimässä ensimmäistä harjoitelupaikkaasi, uusia mahdollisuuksia jo työkokemusta taskussasi, tai haluat muuten vain kuulla alasi monipuolisista työmahdollisuuksista, nämä rekrytointimessut sopivat varmasti sinulle!

Yritykset ovat tavattavissa koko päivän ajan Brellassa etsien tulevaisuuden osaajia - kuten juuri sinua! Saavu rohkeasti esittäytymään, ja saatat päätyä vaikka työhaastatteluun! Tule löydetyksi!

Info

Tahdomme tehdä messuista mahdollisimman turvalliset kaikille, ja siksi tällä kertaa messut järjestetään vallitsevan koronatilanteen toimintaohjeiden puitteissa etänä Brella-alustalla.

Yrityksillä on Brellassa virtuaalinen esittelytila, jossa voi käydä katsomassa yrityksen rekrytointi-ilmoitukset ja tutustumassa omatoimisesti yritykseen.

Brellassa opiskelijat voivat luoda matcheja yritysten kanssa osaamisen ja yrityksen tarjonnan perusteella, sopia omatoimisesti kahdenkeskeisiä palavereita, tai vain viestitellä tekstin välityksella yritysten edustajien kanssa. Yritykset pitävät myös päivän aikana Brellan keskusteluhuoneessa session, jossa voi käydä esittämässä kysymyksiä ja kuuntelemassa mitä yrityksellä on kerrottavaa.

Brellassa vuorovaikutus on osallistujasta kiinni. Alustalla pärjää siis juuri sillä määrällä vuorovaikutusta, kuin itsestä hyvältä tuntuu.

Brellaan pystyy nyt liittymään seuraavasta linkistä: https://next.brella.io/join/DuunIT2022

Liittymiskoodi: DuunIT2022

Liittyminen on nopeaa ja yksinkertaista, mutta mikäli kaipaat lisäohjeistusta alustalle liittymiseen ja messupaikan tutkimiseen, löydät niitä tästä moniviestimen tallenteesta: https://m3.jyu.fi/jyumv/ohjelmat/it/muut/duunit-messujen-brella-info-8-2.2022/tallenne

Messujen näytteilleasettajat

Ota yhteyttä!

Messuja koskevat tiedustelut ja kysymykset voi ohjata tähän sähköpostiosoitteeseen:

duunit-messut@jyu.fi

Tiimi

Tatu Niskanen, Projektipäällikkö

Mikael Mengüs, Myyntivastaava

Ella Nissinen, Markkinointi- ja viestintävastaava

Eeva Pöykkö, Tiedekunnan yhteistyöInformaatioteknologian tiedekunta

Linkki Jyväskylä ry Dumppi ry Cogito ry